Wouter Hoeffnagel - 08 mei 2015

Axis Communications benoemt nieuwe Key Account Manager en Business Development Managers Access Control

Axis Communications, leverancier van netwerkvideotoepassingen, breidt zijn commerciële team uit met twee nieuwe leden. Sandor Luiken is benoemd tot Key Account Manager, terwijl Thomas Lang in dienst treedt als Business Development Managers Access Control.

Als Key Account Manager zal Luiken in direct contact staan met Axis Solution Partners in Nederland. Hij wordt het eerste aanspreekpunt voor commerciële vragen omtrent producten, project support en het bieden van ondersteuning om gezamenlijk op te trekken bij de presentatie van de Axis-propositie bij eindklanten. Luiken heeft meer dan 13 jaar ervaring in de branche. Hij is actief geweest als product trainer en heeft verschillende projecten gemanaged, waarna hij als sales manager in Nederland heeft gewerkt bij ‘Pelco by Schneider Electric’.

Voordat hij in dienst tradt bij Axis heeft Thomas Lang zeven jaar leiding gegeven aan een commercieel team bij een leverancier van systemen voor deur-, raam- en veiligheidstechniek. Daarnaast is hij vijf jaar actief geweest als Key Account Manager bij MBB Gelma GmbH.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!