Witold Kepinski - 12 mei 2015

Green Mobile haalt Jolanda Jansen binnen als dealer-partner manager

Per 1 mei 2015 start Jolanda Jansen als partner-dealer manager bij Green Mobile. Jolanda Jansen was hiervoor werkzaam bij SBBC als account manager.

Green Mobile is een nieuw initiatief binnen de telecomsector en biedt circulaire oplossingen middels het ‘Recollect, Reuse, Reset en Refurbish’ van gebruikte mobiele apparatuur. Mobiele telefoons op circulaire basis worden ‘in gebruik’ gegeven, waarbij Green Mobile eigenaar wordt van de mobiele telefoons. Green Mobile is verantwoordelijk voor de garantie en levensduur van de apparatuur. Door het gebruik van herbruikbare materialen wordt een besparing op grondstoffen gerealiseerd. De nieuwe mobiele telefoons worden afgenomen op basis van een Usage-based concept en de klant betaald alleen voor het gebruik van de smartphones.

Green Mobile is onderdeel van Telga Groep en is in juni 2014 gestart als pilot om de interesse te polsen voor deze duurzame, circulaire aanpak. Green Mobile is lid en partner van MVO Nederland en deelnemer aan Ambitie 2020 om 20% van alle gebruikte smartphones te recyclen. Na een succesvolle introductie wil Green Mobile tezamen met haar samenwerkende telecom dealers de Ambitie 2020 waarmaken. Green Mobile biedt een cashback vergoeding voor oude mobiele telefoons, alsmede een data-wipe incl. een Blanco-certificaat.

Jolanda Jansen is een goede bekende binnen telecomland. Met haar ervaring in de B2B markt weet zij als geen ander hoe de wereld van zakelijke telecom in elkaar steekt. Zij gaat dan ook vol enthousiasme de uitdaging aan om de circulaire oplossingen die Green Mobile biedt te introduceren en tot een begrip te maken bij de telecom dealers in Nederland.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!