Witold Kepinski - 13 mei 2015

Xirrus introduceert Xtreme Density (XD) Wi-Fi -reeks van access points

Xirrus, leverancier van draadloze netwerken, introduceert een nieuwe reeks van draadloze access points genaamd Xtreme Density (XD) Wi-Fi.

Deze access points (AP’s) bieden de hoogste dichtheid en snelste draadloze verbindingen binnen de branche. De Xirrus XD4 is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van The Internet of Things (IoT). Het is een access point met vier draadloze 802.11ac-radio’s.

Xirrus maakt daarnaast bekend dat alle access points uit de Xirrus XD-reeks van de functie TurboXpress zijn voorzien. TurboXpress stelt beheerders in staat om met een simpele muisklik elke draadloze radio op de access point te configureren voor tot zes keer snellere prestaties. Dankzij TurboXpress is de Xirrus XD de enige access point op de markt die in staat is om direct draadloze capaciteit bij te schakelen zonder de noodzaak om extra access points te installeren.

Organisaties kunnen hun ICT-processen stroomlijnen met het Xirrus Management System (XMS), dat in de cloud of op locatie kan worden gehost. De XD Wi-Fi access points zijn daarnaast voorzien van krachtige netwerkservices die de draadloze prestaties optimaliseren om voor betrouwbare verbindingen van grootzakelijke kwaliteit te zorgen. Het gaat om onder meer om acXpress: Breng een scheiding aan tussen snelle draadloze 802.11ac-clients en langzamere draadloze clients om de prestaties voor alle clients te optimaliseren en voor de best mogelijke gebruikservaring te zorgen. Ten tweede Applicatiebeheer: Zorg voor betrouwbare draadloze verbindingen en pas beleidsregels toe voor meer dan 1.400 bedrijfskritische applicaties met ingebouwde mogelijkheden voor applicatiebeheer en directe controle vanaf de access points.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!