Kaspersky Lab opent nieuw Europees onderzoekscentrum
13-05-2015 | door: Witold Kepinski

Kaspersky Lab opent nieuw Europees onderzoekscentrum

Om klanten en partners te helpen bij het identificeren, bestrijden en uitroeien van deze opkomende dreigingen, kondigt Kaspersky Lab vandaag de opening aan van zijn eerste European Research Centre in het Verenigd Koninkrijk.

Het onderzoekscentrum is gevestigd binnen het Europese Hoofdkwartier in Paddington en zal zowel klanten als partners voorzien van bruikbare en unieke inzichten van deskundigen van Kaspersky Lab, zowel in het Verenigd Koninkrijk als de rest van Europa.

De opening van het eerste onderzoekscentrum in Europa versterkt de snel groeiende internationale aanwezigheid van Kaspersky Lab en draagt bij aan het bestaande netwerk van onderzoekshubs van het bedrijf in Rusland, de VS en China. De lancering van het nieuwe centrum, dat strategisch in het hart van de Britse zakelijke hoofdstad gepositioneerd is, zorgt ervoor dat er 24/7 toezicht wordt gehouden op het cybercriminaliteitslandschap, waarbij klanten zo vroeg mogelijk op de hoogte worden gehouden van de nieuwste dreigingen, aldus Kaspersky Lab.

WK

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security