Intel Security benoemt Cisco-veteraan Andrew Elder tot president EMEA
13-05-2015 | door: Witold Kepinski

Intel Security benoemt Cisco-veteraan Andrew Elder tot president EMEA

Intel Security heeft Andrew Elder (46 jaar) benoemd tot president EMEA. Hij krijgt de leiding over alle activiteiten van het bedrijf in Europa, het Midden-Oosten en Azië. Ook zal hij in deze regio’s verantwoordelijk zijn voor de groeistrategie.

"Bedrijven hebben oneindig veel mogelijkheden binnen handbereik,” zegt Andrew Elder, “maar vaak zijn ze terughoudend bij het omarmen van technologieën als IoT, big data of mobile, vanwege de veiligheidsrisico’s. Hier moet verandering in komen: beveiliging is de sleutel tot de technologieën van de toekomst, maar alleen als het vanaf het allereerste begin volledig én consequent wordt geïntegreerd."

"Andrew is een uitzonderlijk leider met meer dan 25 jaar ervaring bij hightech-bedrijven,” zegt Scott Lovett, executive vice-president worldwide sales van Intel Security. “Hij weet alles over nieuwe technologieën en de razendsnelle ontwikkeling van het cybersecurity-landschap. Deze diepgaande kennis zal hem, ons én onze klanten goed van pas komen bij de steeds groter wordende beveiligingsuitdagingen.”

Elder was voorheen werkzaam bij Rovi Corporation en Intellectual Ventures. Ook was hij dertien jaar actief bij Cisco, als vice-president advanced technology & enterprise in opkomende markten en vice-president global sales van de divisie sports & entertainment, waar hij de strategische richting van nieuwe technologieën en opkomende systemen bepaalde.

WK

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security