RSA biedt met Via nieuwe reeks Smart Identity-oplossingen
14-05-2015 | door: Witold Kepinski

RSA biedt met Via nieuwe reeks Smart Identity-oplossingen

RSA, de security divisie van EMC), introduceert RSA Via, een nieuwe reeks Smart Identity-oplossingen. RSA Via combineert authenticatie, identiteits- en toegangsmanagement in één unified oplossing die dynamische end-to-end identiteitsmanagement mogelijk maakt over verschillende systemen en gebruikers. Het RSA Via-portfolio sluit aan op de behoefte om identiteitsmanagement af te stemmen op de prioriteiten en behoeften van de business.

RSA Via Access
RSA Via Access is de nieuwste oplossing in de RSA Via-reeks. Het is een SaaS-oplossing die is ontworpen om gebruikers gemakkelijker en veiliger te authenticeren met behulp van hun mobiele telefoon. Anders dan traditionele authenticatiemethoden, is RSA Via Access gebaseerd op intelligente context in plaats van op statische regels voor een meer naadloze toegang. RSA Via Access zorgt er ook voor dat organisaties controle blijven houden over de privacy en veiligheid van identiteiten bij een hybride cloud-oplossing.

“RSA Via-technologie is ontworpen voor de constant veranderende wereld waarin we nu leven. Het stelt ons in staat goed geïnformeerde beslissingen te nemen, waardoor de wereld van statische regels verleden tijd zal worden. Het biedt de eenvoud en het gemak die het management en werknemers verwachten, zoals self service-mogelijkheden voor toegang. RSA Via biedt ‘the best of all worlds’ als het gaat om identity management, gecombineerd met de security waar IT om vraagt en de regelgeving waaraan organisaties moeten voldoen”, aldus Corné van Rooij (foto), District Manager Benelux van RSA.

Het nieuwe identiteitsportfolio bevat zowel RSA Via Access als RSA Via Lifecycle en RSA Via Governance. RSA Adaptive Authentication en RSA SecurID vallen ook onder het portfolio. RSA Via Lifecycle en RSA Via Governance zijn momenteel al beschikbaar. RSA Via Access is beschikbaar vanaf juni 2015.

Lees deze blog voor meer informatie over RSA Via.

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security