Redactie - 19 mei 2015

Lean in de grafimediabranche

Xerox organiseert op donderdag 4 juni de bijeenkomst ‘Lean in de grafimediabranche’. Tijdens deze bijeenkomst krijgen grafische ondernemers de unieke kans om een kijkje te nemen in de keuken van Nederlands grootste en efficiëntste Print On Demand (POD) fabriek, Gigaprint in Almere. Gigaprint toont met nieuwe apparatuur, slimme automatisering, lean manufacturing technieken en gedreven en creatief ondernemerschap aan hoe zij zorgen voor loyale en tevreden klanten.

Tijdens de bijeenkomst staan lean manufacturing, lean grafimedia en lean digitaal centraal. Daarnaast onthult Gigaprint het geheim achter de grootste POD fabriek in Nederland. Zo wordt antwoord gegeven op de vraag hoe Gigaprint meer dan 70.000 drukwerkopdrachten met zeer kritische doorlooptijden en slechts twintig medewerkers op tijd en compleet afgewerkt kan opleveren. Ook geeft de organisatie inzicht in hoe zij in staat zijn deze hoeveelheid verschillende drukwerkopdrachten op verschillende manieren efficiënt te kunnen afdrukken en afwerken.

Xerox Global Premier Partner Netwerk

De Nederlandse leden van het Xerox Global Premier Partner Netwerk (XGPPN) zullen ook aanwezig zijn bij de bijeenkomst. Bezoekers krijgen tijdens de afsluitende borrel de gelegenheid om te netwerken met deze pioniers in digitale drukwerkactiviteiten.

Agenda

14.30 uur        Start bijeenkomst

15.00 uur        Wat is lean manufacturing? En waarom is het zo belangrijk voor ieder productieproces? – Robert Odink,

Managing Director Cornerstone Management Consultancy Ltd.

15.30 uur        Lean grafimedia: het vermogen om ‘meer te bereiken met minder’ – Tobias op den Brouw,

bedrijfsadviseur Dienstencentrum

16.00 uur        Lean digitaal produceren van drukwerk begint met Xerox FreeFlow Core en XMPie Storeflow – Norbert Wassink, software specialist Xerox Nederland B.V.

16.30 uur         Hoe heeft Gigaprint lean manufacturing ingevuld? – Henk Wijmans, directeur/eigenaar Gigaprint

16.50 uur         Rondleiding door POD fabriek in bedrijf

17.30 uur         Zelf automatiseren of (tijdelijk) uitbesteden? presentatie white label concept – Henk Wijmans,

directeur/eigenaar Gigaprint

18.00 uur         Netwerkborrel

Aanmelden en locatie

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 4 juni in de Gigaprint fabriek, Xenonstraat 1, 1362 GD te Almere. Registeren kan kosteloos via:http://xrx.sm/registreren.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!