Witold Kepinski - 20 mei 2015

ICTWaarborg houdt eerste huisautomatisering training af

Huisautomatisering is een groeimarkt voor de komende jaren en ICTWaarborg speelt daarop in. Elektrotechnische bedrijven doen al pogingen de huisautomatisering naar zich toe te trekken, maar huisautomatisering begint bij de router en bestaat uit intelligente ICT-systemen. Er zijn 7.000.000 huishoudens en dat is een kans voor resellers, aldus ICTWaarborg.

Onlangs heeft brancheorganisatie ICTWaarborg met Huisautomatisering een nieuw label in de ICT-markt geïntroduceerd. Dit omdat huisautomatisering (domotica) als dé groeimarkt voor de komende jaren wordt gezien. Vanwege de techniek achter deze voorzieningen zijn het met name de ICT-bedrijven die hierop kunnen inspelen. Vandaar dat ICTWaarborg trainingen verzorgt voor die ICT-bedrijven die zich als Huisautomatiseerder willen presenteren. 18 mei was de eerste training en vanwege het grote succes zullen er op korte termijn meer volgen.

Huisautomatisering is veelbelovend voor de ICT-branche. Velen zijn nog onbekend met het onderwerp en dat betekent dat er kansen te over zijn voor ICT-bedrijven die zich toeleggen op  de huisautomatisering. Als brancheorganisatie speelt ICTWaarborg hierop in door geïnteresseerde ICT-bedrijven de mogelijkheid te bieden zich als specialist in deze markt te presenteren.

Meer informatie staat op de website www.huisautomatisering.nl of direct contact opnemen met ICTWaarborg via telefoonnummer 088 - 77 300 73.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!