Witold Kepinski - 27 mei 2015

Xirrus Xcellerate partnerprogramma ondersteunt resellers bij verkoop high-performance draadloze netwerken

Xirrus, leverancier van high-performance draadloze netwerken, lanceert vandaag het partnerprogramma Xirrus Xcellerate. Dit heeft als doel zijn wereldwijde netwerk van distributeurs en resellers uit te breiden. Het nieuwe partnerprogramma maakt het eenvoudiger voor kanaalpartners om zaken te doen met Xirrus. Zo kunnen zij hun klanten voorzien van producten en diensten voor het realiseren van zeer snelle draadloze netwerken.

Xcellerate omvat drie partnerniveaus: Authorized, Premier en Elite. Deelnemers profiteren van de volgende voordelen en mogelijkheden:

· Verkoopportal en geautomatiseerde dealregistratie – De interactieve verkoopportal van Xirrus is volledig geupdate. Het biedt partners nu mogelijkheden voor dealregistratie ter bescherming van hun marges. Daarnaast biedt de portal nieuwe digitale marketingtools die aansluiten op de specifieke behoeften van partners.
· Lead generation engine – De nieuwe lead generation engine wordt gevoed door een inside sales-team dat zakelijke kansen voor partners identificeert. Dit wordt aangevuld met nieuwe marketinginitiatieven die de merkbekendheid van de partner en Xirrus vergroten.
· Voorstelgenerator – Xirrus Edge is een tool die partners helpt met de financiële onderbouwing van voorstellen aan hun klanten. De tool geeft sturing aan het verkoopproces en kwantificeert op dynamische wijze de waarde en ROI van Xirrus in verhouding tot de concurrentie.
· Aanpasbare content: Verticale marketingcampagnes op basis van co-branding, datasheets en online bronnen helpen partners overal ter wereld om de producten van Xirrus eenvoudiger in de markt te zetten en te verkopen.
· Lokale bronnen – Xirrus beschikt over een wereldwijde aanwezigheid en werkt samen met partners op lokaal niveau om optimaal tegemoet te komen aan de behoeften van de eindklant.
· Xirrus University – Dit gratis online programma voor technische en verkoopcertificering leert partners hoe ze de producten van Xirrus aan de man kunnen brengen. Ook biedt het hen mogelijkheden om ideeën en kennis uit te wisselen met andere partners.
· Gratis apparatuur: Demoapparatuur voor gekwalificeerde leads en gratis toegang tot verkoop- en technische certificering.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!