Cyberoam introdueert CR10wiNG UTM appliance met ingebouwde Wi-Fi mogelijkheden

27-05-2015 | door: Witold Kepinski

Cyberoam introdueert CR10wiNG UTM appliance met ingebouwde Wi-Fi mogelijkheden

Netwerksecurity specialist Cyberoam, onderdeel van Sophos, heeft de CR10wiNG gelanceerd, een UTM appliance met ingebouwde Wi-Fi mogelijkheden, speciaal geschikt voor (thuis)kantoren en bijkantoren van grotere ondernemingen met tussen de ca. 1 en 15 gebruikers.

De CR10wiNG ondersteunt 802.11 n/b/g standaards en tot maximaal acht virtuele access points, en levert UTM-beveiligingsopties via WLAN om beveiliging op enterprise-niveau te bieden en te voldoen aan de eisen op het gebied van mobiliteit in deze marktgebieden. De Cyberoam CR10wiNG levert hoge prestaties met een firewall throughputsnelheid van 400Mbps en een UTM throughput van 60Mbps.

De CR10wiNG is gebaseerd op de gepatenteerde Layer 8 technologie van Cyberoamen stelt IT-beheerders in staat om op gebruikersidentiteit gebaseerde security policies toe te passen om zo zicht te houden op de activiteiten van (gast)gebruikers. CR10wiNG ondersteunt meerdere virtuele access points, die zorgen voor van elkaar gescheiden netwerken binnen dezelfde fysieke omgeving voor afzonderlijke teams, zoals sales, marketing, gastgebruikers etc. Daarmee wordt beveiligde authenticatie mogelijk en kunnen kwaadwillenden buiten de deur worden gehouden, aldus Cyberoam.

Cyberoam CR10wiNG is gebaseerd op hetzelfde CyberoamOS waarop andere high-end Next Generation UTM appliances van Cyberoam draaien. CR10wiNG kan centraal worden beheerd via de Cyberoam Central Console (CCC) en Cyberoam’s on-Cloud Management Service en is compatibel met iView, Cyberoam’s Open Source log- en rapportageoplossing.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security