Witold Kepinski - 28 mei 2015

Xerox ontwikkelt nieuwe zakelijke mobiele apps

Xerox introduceert vijf nieuwe zakelijke apps die werknemers helpen bij het delen en efficiënter verwerken van informatie.

“Smartphones en tablets creëren enorme kansen om onze technologie op kantoor uit te breiden en stelt mensen in staat om productief te zijn, zowel op kantoor als thuis”, vertelt Yves Rummens, Business Manager Benelux bij Xerox. “We staan al bekend om onze software-oplossingen voor op kantoor en met de nieuwe zakelijke apps leveren we nu ook nieuwe manieren om de productiviteit en flexibiliteit te vergroten.”

Mobiel printen eenvoudig voor Android-gebruikers

Android-gebruikers kunnen de Xerox Print Service Plug-in downloaden voor een reeks printopties, waaronder papier- en kleurselectie, afwerkingsfunctionaliteiten als nieten en sorteren en een pincode voor een veilige release. De app is gratis te downloaden via Google Play en identificeert en configureert gemakkelijk met Xerox multifunctionele kleurenprinters (mfp’s), ConnectKey® mfp's en kantoorprinters.

Voor Android-gebruikers die werken met printers van verschillende leveranciers, biedt de Mopria Alliance een universele plug-in die dubbelzijdig afdrukken, papierformaat en paginabereik faciliteert. Als een van de oprichters van deze alliantie ondersteunt Xerox actief de ontwikkeling van standaarden voor eenvoudig mobiel printen

Als aanvulling op de Connectkey mfp’s, verbeteren de nieuwe apps het op afstand veilig kunnen printen en een snellere faxverwerking:

De Xerox Mobile Print Cloud 3.0 stelt gebruikers in staat om afdruktaken naar één onafhankelijk e-mailadres te sturen, via een ConnectKey app. Er wordt een pincode verstrekt, waardoor het document op een veilige manier geprint kan worden. Daarnaast ondersteunt een update van de Mobile Print Portal afdrukken op elke printer, ongeacht de fabrikant.

De Sagemcom XMediusCLOUD Fax App is een innovatieve app en cloud-oplossing met aantrekkelijke voordelen voor bedrijven. Het biedt een efficiëntere verwerking van faxen en een gestroomlijnde workflow vanaf de mfp of het e-mailsysteem. Omdat het gaat om cloud-technologie betalen organisaties alleen voor wat zij nodig hebben of gebruiken.

Met de Xerox Mobile Link App kunnen gebruikers in één keer gepersonaliseerde workflows creëren op hun mobiele apparaat en op afstand een Xerox mfp bedienen. Documenten kunnen gemakkelijk worden verzonden naar de cloud, fax, e-mail of andere bestemmingen. De gemaakte workflows worden opgeslagen als iconen in de app en kunnen eenvoudig en herhaalbaar worden gebruikt.

Beschikbaarheid

De Xerox Print Service Plug-in voor Android, Mopria Print Service en de Xerox Mobile Link App zijn wereldwijd per direct verkrijgbaar. De Sagemcom XMediusCLOUD Fax App is te downloaden door resellers van Xerox in de Xerox App Gallery. De Xerox Mobile Print Cloud 3.0 is wereldwijd vanaf eind mei verkrijgbaar.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!