Witold Kepinski - 30 mei 2015

Dell rapporteert solide groei dankzij channel partners

Dell rapporteert een solide groei sinds het van de beurs af is, met name dankzij channel partners. Om nu en in de toekomst klanten goed te bedienen heeft Dell 125 miljoen dollar, bijna 114 miljoen euro, geinvesteerd in zijn channel partners. Dit meldt Dell in een blog met videos en grafieken tijdens de Dell Annual Analyst Conference (DAAC). Zo sprak Dell chief financial officer Tom Sweet van goede prestaties dankzij vertrouwen van klanten en partners.

Michael Dell meldt aan klanten en partners dat zijn focus ligt op Internet of Things, technologie diensten, devices (Dell Client Product Innovation) en (end-to-end) security oplossingen, van device tot datacenter. Dell zegt een breed security aanbod te hebben zoals identity & access management, netwerk security, e-mail & web security, end-point management en secure remote access dat eenvoudig te beheren is. Verder wordt ook ingezet op de de Advanced Analytics, zoals met Toad en Statistica software.

Dell is nu voor 75 procent in handen van Michael Dell. 25 procent heeft Silver Lake Partners. Verder heeft Dell al 3,4 miljard dollar afbetaald voor de management buy-out.

Door: Witold Kepinski

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!