RedSocks levert anti-malware-oplossing aan Sint Franciscus Vlietland Groep
04-06-2015 | door: Redactie

RedSocks levert anti-malware-oplossing aan Sint Franciscus Vlietland Groep

De Sint Franciscus Vlietland Groep kiest voor RedSocks, IT security bedrijf gespecialiseerd in malwaredetectie, voor het bieden van bescherming tegen cyberdreigingen van binnenuit. De investering in deze security oplossing is onderdeel van de gefaseerde samenvoeging van de IT-infrastructuren van het Rotterdamse Sint Franciscus Gasthuis en het Schiedamse Vlietland Ziekenhuis. De nieuw ontstane ziekenhuisorganisatie zet bij het realiseren van de nieuwe infrastructuur in op ‘security-by-design’.

Het doel van de ‘security-by-design’ visie van de Sint Franciscus Vlietland Groep is om bij het ontwerp van de infrastructuur al rekening te houden met de algehele beveiligingsniveaus van de twee zorglocaties. De locaties hebben na de samenvoeging een gezamenlijk netwerk. Bij het in kaart brengen van de beveiligingsbehoeften, is rekening gehouden met de mogelijke dreigingen van kwaadaardige software die zich binnen het bedrijfsnetwerk bevindt. De Sint Franciscus Vlietland Groep was specifiek op zoek naar een nieuwe manier voor het detecteren van bedreigingen.

Bij de uitgebreide evaluatie van leveranciers, had de ICT-afdeling van de Sint Franciscus Vlietland Groep een aantal specifieke eisen. De nieuwe security oplossing moet bescherming bieden van binnenuit, in staat zijn in een vroegtijdig stadium een bedreiging te ontdekken, terwijl de beheerlast beperkt blijft en de organisatie moet zelf snel kunnen acteren na detectie van een bedreiging. RedSocks voldoet aan deze eisen, is NFI-gecertificeerd en biedt daarnaast aanvullende diensten om te ondersteunen bij netwerkbeheer en de inrichting van de security-omgeving.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security