Kaseya lanceert release 9.1
04-06-2015 | door: Wouter Hoeffnagel

Kaseya lanceert release 9.1

Leverancier van IT-systeembeheersoftware Kaseya introduceert de nieuwste release van zijn productportfolio, release 9.1. Naast nieuwe en krachtige mogelijkheden voor Identity en Access Management (IAM), mobiliteitsbeheer en cloudapplicatiebeheer omvat deze release opnieuw investeringen in Virtual System Administrator (VSA), het kernproduct van Kaseya.

Nieuw in release 9.1. is de integratie van Kaseya AuthAnvil Identity en Access Management (IAM) met Kaseya VSA Cloud. Daarmee is veilige multifactor authenticatie mogelijk als onderdeel van de VSA Cloud-login. Andere VSA-uitbreidingen zijn ondersteuning van Windows 10 bèta en performance-verbeteringen.

Aan Kaseya Enterprise and Mobility Management (EMM) zijn extra, aanpasbare beveiligingsinstellingen en klantbeheermogelijkheden toegevoegd. Voor Cloud Application Management vereenvoudigen nieuwe dashboards in Kaseya 365 Command het beheer van online diensten van Microsoft, zoals Office 365, Exchange Online, OneDrive for Business, SharePoint Online en Skype for Business.

Terug naar nieuws overzicht
Software