Oxford Computer Group wint Microsoft Partner of the Year 2015
05-06-2015 | door: Wouter Hoeffnagel

Oxford Computer Group wint Microsoft Partner of the Year 2015

Oxford Computer Group wint voor het derde jaar op rij de Microsoft Partner of the Year Award 2015. Het bedrijf wint ditmaal in de nieuwe categorie ‘Enterprise Mobility’.

Uit een verzameling van meer dan 2.300 deelnemers uit 108 landen wereldwijd werden prijzen in verschillende categorieën uitgereikt. Oxford Computer Group werd erkend voor het leveren van oplossingen en diensten in de zakelijke mobiliteit.

Derde maal op rij
Hugh Simpson-Well, CEO en oprichter van Oxford Computer Group zegt: "We hebben de Partner of the Year award de afgelopen twee jaar in de categorie Identity gewonnen en 6 keer in totaal, maar deze categorie is komen te vervallen. Ik was bang dat het moeilijk zou zijn om door te breken in de nieuwe categorie van de Enterprise Mobility, maar we hebben de transformatie in één jaar gemaakt. Dat maakt ons voor de derde keer op rij winnaar!”

Sinds de oprichting in 1983 in Oxford is Oxford Computer Group gespecialiseerd in het helpen van organisaties bij het onder controle houden van de steeds complexer wordende IT systemen. “Je moet de juiste mensen de juiste toegang geven tot de juiste systemen, op het juiste moment”, zegt Simpson-Well. “Digitale identity is ongeveer het enige dat organisaties nog steeds kunnen controleren, en dat is waar we gespecialiseerd in zijn, nu ook in de mobility hoek.”

Terug naar nieuws overzicht
Security