Panda Security introduceert bètaversie Panda Global Protection 2016
07-06-2015 | door: Witold Kepinski

Panda Security introduceert bètaversie Panda Global Protection 2016

Panda Security brengt de bètaversie van Panda Global Protection 2016 op de markt. Deze bevat volgens Panda Security een nog krachtigere en lichtere detectie-engine, wifibescherming en aanbevelingen voor het beveiligen van het netwerk. Bovendien optimaliseert deze de pc door onnodige bestanden te verwijderen en het opstartproces van programma’s te controleren. Deze cross-platform oplossing voor consumenten is tevens compatibel met Windows 10.  Dit resulteert in een eenvoudigere gebruikerstoegang naar alle productonderdelen vanwege het flexibele uiterlijk en intuitieve gebruik, aldus Panda Security.

Bètatesters kunnen nu deelnemen aan de nieuwe test van Panda Global Protection 2016. Iedereen kan het product testen en zijn mening delen zodat Panda aan de hand hiervan het product kan blijven verbeteren. Eén van alle testers maakt kans om 600 euro te winnen en zo ‘Bètatester van het jaar’ te worden.

Voor meer info en de download van de beta: http://www.pandasecurity.com/promotions/betatest/  
Gebruikers kunnen hun ervaringen delen op het bètaforum: http://support.pandasecurity.com/forum/viewforum.php?f=14

Gratis upgrade 2016 + gratis Mobile

Elke klant die een Panda 2015 consumentenproduct activeert vanaf maandag 1 juni 2015, ontvangt een gratis upgrade naar de 2016 versie, van zodra deze beschikbaar is. De 2016 producten worden einde augustus in de winkel verwacht. Daarenboven ontvangt elke gebruiker ook een gratis Panda Mobile Security licentie. Alle info hiervoor kan men terugvinden hier: http://go.pandasecurity.com/android/

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security