Frank Schmid en Dimi Albers worden Managing Director van TamTam

Frank Schmid en Dimi Albers worden Managing Director van TamTam

07-06-2015 | door: Witold Kepinski

Frank Schmid en Dimi Albers worden Managing Director van TamTam

Per 1 mei zijn Frank Schmid en Dimi Albers (foto's linkedIn)  beiden als Managing Director toegetreden tot de directie van TamTam. Samen zijn ze verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het bureau en nemen daarmee het stokje over van oprichters Paul en Bart Manuel.

Albers, eerder verantwoordelijk voor TamTam Amsterdam, focust zich op Strategy, Creative & Technology. Frank Schmid is begin dit jaar aangetrokken als Managing Director met een focus op Operational Excellence, groei en internationalisering. Hiervoor werkte Schmid als Managing Director bij energieleverancier Oxxio.

Paul en Bart Manuel blijven verantwoordelijk voor een aantal accounts en focussen zich op het verder uitbouwen van TamTam in Nederland en daarbuiten. Bart Manuel: “Het versterken van specifieke expertises is in onze zeer veranderlijke en competitieve wereld belangrijk om de beste oplossingen voor onze klanten te blijven maken. Met de recente overname van Supersteil is de eerste stap gezet.”

De benoemingen maken onderdeel uit van de reeds vorig jaar ingezette koers van de full service digital agency; vanuit een geloof in digital service design klanten in de volle breedte ondersteunen in het realiseren van hun digitale ambities, zo meldt Tamtam.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software
Software