Cloudian benoemt Jacco van Achterberg tot sales director en Neil Stobart als technical director EMEA
09-06-2015 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Cloudian benoemt Jacco van Achterberg tot sales director en Neil Stobart als technical director EMEA

Cloudian, leverancier van slimme hybride oplossingen voor gegevensopslag in de cloud, maakt bekend dat het zijn Europese verkooporganisatie en resellerkanaal uitbreidt. Hiertoe heeft het Jacco van Achterberg tot sales director benoemd en Neil Stobart aangesteld als technical director.

Jacco van Achterberg zal leiding geven aan de verkoopactiviteiten in de regio EMEA die verband houden met HyperStore, een hybride oplossing voor cloud-opslag van Cloudian die gebruikmaakt van software en een appliance. Van Achterberg zal vanuit Amsterdam opereren. Voordat hij in dienst trad bij Cloudian was hij actief als sales director EMEA bij Nexenta, waar hij verantwoordelijk was voor de oprichting en het beheer van de Europese verkooporganisatie. Daarvoor bekleedde hij verschillende functies op het gebied van verkoop en operationeel beheer waarin hij succesvolle internationale ‘go to market’-kanalen opzette voor technologiebedrijven als Tiscali en Brain Force.

Neil Stobart zal de zakelijke en technologische behoeften van de Europese klanten en kanaalpartners van Cloudian op elkaar afstemmen. Stobart, die vanuit het Verenigd Koninkrijk opereert, heeft twintig jaar ervaring met de ontwikkeling van zakelijke storage-oplossingen. Voordat hij in dienst trad bij Cloudian was hij actief als sales engineering director EMEA bij Nexenta. In deze functie gaf hij leiding aan een team van storage engineers in de regio. Daarvoor was Stobart actief als sales engineering director bij Dell en Compellent.

WK

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage