Riverbed benoemt Thomas Verhaeghe tot Country Manager Benelux

10-06-2015 | door: Witold Kepinski

Riverbed benoemt Thomas Verhaeghe tot Country Manager Benelux

Riverbed Technology heeft Thomas Verhaeghe gepromoveerd tot Country Manager Benelux. Verhaeghe krijgt de overall verantwoordelijkheid voor Nederland, België en Luxemburg. Hij was tot nu toe Regional Sales Manager België en Luxemburg. In zijn nieuwe functie geeft Verhaeghe leiding aan het salesteam en blijft hij zich persoonlijk richten op enkele grote accounts in de Benelux.

Voordat hij in 2012 in dienst trad bij Riverbed, werkte Verhaeghe bij EMC als Regional Manager. Hij was toen verantwoordelijk voor het Documentum-oplossingenportfolio in België en Luxemburg. De promotie bij Riverbed tot Country Manager Benelux volgt op de resultaten die hij behaalde in de Belux-markt. Zijn belangrijkste doelstelling is om die successen uit te breiden naar Nederland zoals met het Riverbed Application Performance Platform.

Het Riverbed Application Performance Platform omvat Riverbed SteelHead voor het optimaliseren van applicatielevering in de hybride onderneming, Riverbed SteelCentral voor end-to-end inzicht, analytics en diagnose, en Riverbed SteelFusion voor het consolideren van vestigingsinfrastructuren in het datacenter en het optimaliseren van het leveren van apps en data aan vestigingen.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Netwerken