Witold Kepinski - 11 juni 2015

D-Link breidt het assortiment Home Domotica oplossingen uit

D-Link breidt het assortiment Home Domotica oplossingen uit met de introductie van de mydlink Connected Home Hub en verschillende sensoren en sirenes.

De Connected Home Hub (DCH-G020) maakt verbinding met het thuisnetwerk en functioneert als de spil voor het bedienen van mydlink Home apparatuur door het integreren van WiFi en Z-Wave technologie met de mydlink Home app voor iOS en Android.

Naast de Connected Home Hub lanceert D-Link ook een aantal sensoren waarmee apparatuur in huis via het netwerk verbonden kan worden met de mydlink Home app. Op deze manier kunnen gebruikers toestellen op afstand bedienen en protocollen instellen tussen de apparaten onderling om ze elkaar te laten triggeren. D-Link introduceert de Z-Wave Deur & Raam Sensor (DCH-Z110), Z-Wave Motion Sensor (DCH-Z120), Z-Wave Rookmelder, WiFi Water Sensor (DCH-S160) en WiFi Sirene (DCH-S220).

De Z-Wave Deur & Raam Sensor, Z-Wave Motion Sensor en Z-Wave Rookmelder opereren via Z-Wave Gateway. Omdat Z-Wave producten functioneren op accu zijn ze complementair aan de op het net aangesloten WiFi apparatuur in het mydlink Home assortiment. De apparatuur is bovendien zeer betrouwbaar. Vooral de Z-Wate Motion Sensor kan bewegingen signaleren zonder valse meldingen van bijvoorbeeld licht van buiten dat kort in de kamer schijnt.

De mydlink Home apparatuur is eenvoudig te installeren en te beheren via een smartphone of tablet en de mydlink Home App, vanwaar alle notificaties en functies kunnen worden gecontroleerd. De app is te personaliseren door ‘My Places’, My Devices’ en ‘My Actions’ aan te passen naar de specifieke set-up van de gebruiker, aldus D-Link.

WK

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!