Redactie - 12 juni 2015

Tectrade opent Cloud Innovation Center en nieuw hoofdkantoor

Op 19 juni aanstaande zal de feestelijke opening van het nieuwe Nederlandse hoofdkantoor van Tectrade plaatsvinden. Tevens zal op die dag het Cloud Innovation Center in gebruik worden genomen.

Tectrade is eerder dit jaar verhuisd naar een prachtige nieuwe locatie aan de oude haven van Culemborg. De verhuizing werd noodzakelijk door de groei en ontwikkelingen die het bedrijf doormaakt. In het nieuwe hoofdkantoor is tevens het Cloud Innovation Center gevestigd waar Private Cloud oplossingen van IBM, NetApp, Lenovo en Cisco gekoppeld zijn met Public Cloud omgevingen van IBM Softlayer en Amazon, zodat een Hybride Cloud omgeving is gecreëerd. Door middel van OpenStack gebaseerde Cloud Management oplossingen van IBM en VMware en het gebruik van slimme analytics software kan een echte Enterprise Hybride IT omgeving worden gebouwd. Onze technisch specialisten en consultants kunnen in samenwerking met onze klanten daadwerkelijke klantsituaties nabouwen, demonstreren en simuleren. Geen overbodige luxe als een Private of Hybride Cloud wordt overwogen. In de toekomst zal het Cloud Innovation Center worden uitgebreid met oplossingen van EMC en HP.

‘Wij zijn een dynamische flexibele organisatie met een open structuur en hebben ons kantoor daarop ingericht’, aldus Ronald van Heek, CCO Tectrade. “Met de keuze van de locatie hebben wij rekening gehouden met een verdere groei van ons personeelsbestand. Om onze klanten in deze veranderende wereld van Enterprise Hybride IT goed te kunnen ondersteunen en daadkrachtig verder te helpen is er een toenemende behoefte aan experts. Zij kunnen op ons kantoor, maar ook vanuit huis onder ideale omstandigheden de perfecte oplossing voor onze klanten creëren.”

Tectrade biedt wereldwijd expertise op het gebied van databeheer. Met activiteiten over de hele wereld, meer dan 20 jaar ervaring en ruim 50 technische specialisten wist Tectrade al honderden klanten te helpen ferme grip op hun gegevens te krijgen en hun gegevens binnen een groeiende organisatie effectief te beheren.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!