Witold Kepinski - 18 juni 2015

Xirrus EasyPass stroomlijnt de mobiele toegang

Xirrus, leverancier van high performance draadloze netwerken, maakt de directe beschikbaarheid bekend van EasyPass. Deze reeks van diensten stroomlijnt de mobiele toegang van werknemers en gasten tot het bedrijfsnetwerk en verkort het aanmeldingsproces.

De Software-as-a-Service (SaaS)-oplossing biedt beheerders daarnaast meer grip op het draadloze netwerk via een centrale, in de cloud gehoste console. EasyPass is volgens Xirrus apparaatonafhankelijke oplossing.

EasyPass omvat drie modules:

EasyPass Onboarding: Biedt apparaatonafhankelijke toegang voor bekende gebruikers, zoals werknemers of studenten. De verbinding van elke gebruiker wordt daarbij optimaal beveiligd. In tegenstelling tot veel andere oplossingen voor draadloze netwerktoegang maakt EasyPass geen gebruik van gedeelde sleutels waarvan misbruik kan worden gemaakt.

EasyPass Guest: Biedt gebruikers de mogelijkheid om zichzelf op het netwerk aan te melden zonder tussenkomst van de ICT-afdeling. De module voorziet in snelle en eenvoudige draadloze toegang voor iedereen die een verbinding wil maken, vanuit elke locatie en vanaf elk apparaat.

EasyPass Voucher: Biedt toegang aan gasten op basis van vooraf gegenereerde vouchercodes. Organisaties krijgen daarmee meer grip op wie toegang tot het draadloze netwerk kan krijgen, en voor welke tijdsduur.

EasyPass Onboarding, Guest en Voucher zijn per direct verkrijgbaar. Meer informatie over EasyPass is beschikbaar op http://www.xirrus.com/products/cloud-managed-networks/easypass-access-services/

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!