Redactie - 17 juni 2015

Conver kiest voor Fujitsu GLOVIA G2

Conver ontwikkelt en bouwt al 50 jaar machines en werktuigen die door professionals wereldwijd gebruikt worden voor landschapsbeheer. Hierin maakt Conver een onderscheid tussen machines voor beheer vanaf het water (varende) en vanaf het land (rijdende). De meeste machines worden ontwikkeld op basis van wensen en specificaties van klanten, daarnaast zijn er uitvoeringen die uit voorraad leverbaar zijn. Conver is een onderdeel van de Dutch Power Company, waartoe ook Machinefabriek Herder behoort.

De ontwikkeling, productie en verkoop van Conver machines gebeurt vanuit het hoofdkwartier in Giessen. Het bedrijf legt hierbij sterk de nadruk op innovatie. “Met de kennis die wij door de jaren heen opgebouwd hebben, zijn wij als geen ander in staat om betrouwbare maatwerkoplossingen met lange levensduur te leveren. Hierbij liepen we steeds vaker tegen de grenzen van onze bedrijfsapplicatie aan,” aldus Adrie van Hooff – supply chain manager bij Conver. “We hadden dringend behoefte aan een systeem waarmee we echt geïntegreerd kunnen werken, zodat alle afdelingen werken op basis van dezelfde cijfers. De functionaliteit van GLOVIA G2 sloot het best aan bij onze manier van werken. Bovendien had ons zusterbedrijf Herder BV al positieve ervaringen met de implementatie van G2 en kennis van het pakket. De keuze voor Fujitsu Glovia was dus snel gemaakt.”

De implementatie van GLOVIA G2 is inmiddels gestart, gezien de ambitieuze go-live datum van 1 januari 2016. Een vijftiental medewerkers zal dagelijks gebruik gaan maken van GLOVIA G2.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!