Witold Kepinski - 17 juni 2015

Sander Cornelissens wordt Cisco Director Commercial Market

Cisco heeft Sander Cornelissens (45) benoemd tot Director Commercial Market van Cisco Nederland. Vanaf half augustus is hij in deze rol verantwoordelijk voor alle verkoopactiviteiten van Cisco Nederland in het snelgroeiende Midmarket segment. Sander neemt deze activiteiten over van Fred Gerritse, die een functie heeft aanvaard bij Cisco Services in de Verenigde Staten. Cisco is nog op zoek naar een Director Channel die de verantwoordelijkheid voor partners van Fred Gerritse kan overnemen.

Voorafgaande aan zijn nieuwe rol bij Cisco was Sander Directeur Cegeka Solutions & Projects Nederland. Vanaf 2010 heeft Sander, als Algemeen Directeur Brain Force Nederland, jarenlang succesvol de groei van dit bedrijf in Nederland bewerkstelligd. In de jaren daarvoor bekleedde hij vanaf 2000 diverse sales- en marketingfuncties bij BRAIN FORCE en VAI BV.

‘Gezien zijn sales- en management ervaring zien wij in Sander een uitstekende collega voor het Commercial team. Sander heeft veel kennis en sales ervaring in het Midmarket segment. Daarnaast heeft Sander ervaring in het op de markt brengen van innovatieve ICT oplossingen en heeft hij een goed inzicht en netwerk in ons partner landschap. Ik ben er dan ook van overtuigd dat hij zal slagen om het Commercial segment van Cisco Nederland succesvol te leiden ‘ zegt Edwin Prinsen, Managing Director Cisco Nederland.

“Zakelijk gezien houd ik er van om naar klanten en partners toegevoegde waarde te leveren. In mijn optiek moeten oplossingen aansluiten bij hun wensen en doelstellingen. Daarin zie ik ook een uitstekende aansluiting met het totale portfolio van Cisco. Door dit te combineren met het behalen van targets, vind ik dat ik bij Cisco nu een van de mooiste jobs kan doen die er bestaan: sales!”, zegt Sander Cornelissens.

Sander Cornelissens beschikt over diepgaande expertise van de Nederlandse ICT-industrie. Naast leiderschapskwaliteiten staat hij bekend als een succesvol leider en teambuilder, met ruime ervaring in het formeren en aansturen van sales- en management teams.

Cornelissens heeft een MBA opleiding en is afgestudeerd aan de Hotelschool in Den Haag. Sander Cornelissens is 45 jaar, getrouwd en heeft twee kinderen. Hij woont in Vleuten en houdt zich buiten zijn werk graag bezig met hockey, koken en golf.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!