Witold Kepinski - 17 juni 2015

Alcatel-Lucent Enterprise Nederland haalt channel talent binnen

Door de sterke groei in de Nederlandse markt én de wereldwijde doelstelling heeft ALCATEL-LUCENT ENTERPRISE NEDERLAND (ALE) het team uitgebreid met 4 nieuwe sterspelers, zo meldt Robin Slats, Sales Manager Nederland, ALE: “De doelstellingen zijn duidelijk, de groeiende markt vraagt erom, wij van Alcatel-Lucent Enterprise blijven investeren in de juiste mensen om deze doelstellingen te behalen!”

Michiel Rijnsburger zal de functie vervullen van Channel Sales Manager. Michiel is zeer bekend met het partnerkanaal en heeft zijn sales capaciteiten bewezen. Hij heeft onder andere 16 jaar ervaring opgedaan bij Avaya.

May Johanknegt zal de functie vervullen van Benelux Channel Support Manager. May heeft ervaring als account manager bij een commerciële instelling die wetenschappelijke informatie verkoopt. Ze spreekt vloeiend Frans wat goed toepasbaar is in de Benelux organisatie van Alcatel-Lucent Enterprise.

Frank Groenwold zal de rol vervullen van Pre-Sales Consultant Data en ondersteunt hierbij de eindklant, direct-reseller en de indirect reseller met complexe netwerk infrastructuur vraagstukken. Frank was voorheen pre-sales consultant bij Koning en Hartman.

Jort de Boer zal de rol vervullen van Account Manager Educatie (Direct Touch). Hij was voorheen “high potential” bij Koning en Hartman en heeft zowel een bachelor in Commerciële Economie als een master in Organizational Science. Jort was al gedetacheerd bij Alcatel-Lucent Enterprise en heeft inmiddels een vaste aanstelling gekregen.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!