Fortinet breidt team uit met twee account managers
25-06-2015 | door: Witold Kepinski

Fortinet breidt team uit met twee account managers

Fortinet, speler op het gebied van hoogpresterende oplossingen voor cyberbeveiliging, heeft het Nederlandse team uitgebreid met Henk Hut en Pascal van Belleghem.

Hut is aangesteld als Major Account Manager en zal zich in deze functie richten op de groei en verdere ontwikkeling van relaties in de grootzakelijke markt, en de top 100 van het Nederlandse bedrijfsleven. Van Belleghem is de nieuwe Regional Account Manager en wordt verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de bovenkant van de Nederlandse midmarket. Beide account managers gaan intensief samenwerken met Fortinet’s channelpartners, om zo securitytrajecten bij klanten succesvol te laten verlopen en nieuwe relaties te informeren over beveiligingsbedreigingen en -oplossingen.

Henk Hut heeft een zeer brede ervaring in de positionering en verkoop van infrastructuuroplossingen binnen de ICT-branche, en is voorheen werkzaam geweest in diverse global sales management en enterprise sales functies, onder andere bij VMware, F5 en Cisco.

Ook Pascal van Belleghem is een ervaren account manager. De afgelopen zeven jaar was hij in dienst bij Intel Security (voormalig McAfee), waar hij eerst vier jaar werkzaam was als channel manager Benelux. Vanaf 2012 was Van Belleghem als territory account manager commercial segment verantwoordelijk voor het vernieuwen van de accounts, de verkoopgroei van het security portfolio en de upsell / cross-sell van nieuwe oplossingen. Daarvoor vervulde Van Belleghem de rol van channel account manager Benelux bij 3Com Benelux.

WK

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security