Witold Kepinski - 26 juni 2015

Nederland ICT stelt Jeannine Peek aan als voorzitter

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 25 juni 2015 is Jeannine Peek benoemd als voorzitter van Nederland ICT voor een termijn van twee jaar. Jeannine Peek is algemeen directeur van Dell Nederland. Zij is bestuurslid van Nederland ICT sinds november 2013 en tevens voorzitter van ICT Milieu.

Jeannine Peek: "De ambitie van Nederland ICT is dat ons land in 2020 de Digital Delta van Europa is. Om de digitale economie sneller te laten groeien moeten we nog beter laten zien hoe belangrijk ICT is in alle sectoren van economie en maatschappij. De grote kansen die er liggen, worden door veel mensen onderschat. Dat geldt voor de politiek, maar ook in het bedrijfsleven en bij de overheid."

Jeannine Peek is de opvolger van Bart Hogendoorn (managing director HP Nederland), die terugtreedt na zijn termijn van twee jaar. Als vice-voorzitter is benoemd Edwin Hageman, algemeen directeur Microsoft Nederland, eveneens voor een termijn van twee jaar. Hij is de opvolger van Stépan Breedveld (CEO Ordina). Hogendoorn en Breedveld blijven lid van het bestuur van Nederland ICT.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!