NewChannel wordt Cyberoam Authorized Training Partner Benelux
26-06-2015 | door: Witold Kepinski

NewChannel wordt Cyberoam Authorized Training Partner Benelux

NewChannel, National Cyberoam Distributor, maakt bekend dat zij officieel is benoemd tot de eerste Cyberoam Authorized Training Partner (CATP) in de Benelux. De technische CCNSP en CCNSP-FT en de commerciële trainingen zijn hiermee beschikbaar voor alle ICT-partners in Nederland, België en Luxemburg. In samenwerking met Cyberoam worden tevens de technische CCNSE trainingen voor gevorderden aangeboden.

Met deze benoeming komt NewChannel tegemoet aan de stijgende vraag naar gecertificeerde Cyberoam engineers zoals deze werkzaam zijn bij Cyberoam Partners in de regio. Maar ook steeds meer systeembeheerders die werkzaam zijn bij grotere bedrijven die gebruik maken van een Cyberoam network security oplossing weten de weg te vinden naar de CATP. De groeiende vraag naar deze gecertificeerde engineers is mede veroorzaakt door de aanhoudende groei van Cyberoam in Europe met als snelst groeiende land Nederland; afgelopen jaar wist Cyberoam wereldwijd een groei van ruim 30% te realiseren waarbij Nederland een groei van ruim 45% mocht noteren.

“We hebben nog nooit ‘nee’ hoeven zeggen op vragen van onze resellers en hun klanten naar de beveiligingsmogelijkheden of prestaties van de Cyberoam Next-Gen UTM systemen”, zegt Danny Oosterveer, verantwoordelijk voor sales support en trainingscoördinator bij NewChannel B.V.. “De technische mogelijkheden en capaciteiten van deze firewalls zijn zeer bijzonder te noemen en passeren de vaak bekendere namen op alle terreinen. Kennis over hoe deze functionaliteit optimaal wordt afgestemd op de wensen en eisen van de gebruiker is essentieel en onze trainingen vormen daarbij een belangrijke schakel. Inmiddels hebben wij al vele engineers van onze partners in Nederland en België getraind en wij zien hoe zij met deze kennis bijzonder effectief en succesvol met Cyberoam zijn. De status als eerste CATP in de Benelux is daarbij een mooie erkenning voor NewChannel als Cyberoam distributeur.”

In een reactie op de samenwerking met NewChannel B.V. zegt Hilbrand Wouters, Channel Manager Benelux voor Cyberoam; "We zien een veelbelovende toekomst voor deze nieuwe mijlpaal; maar eens te meer wordt duidelijk dat hoe eenvoudig de GUI van Cyberoam ook is, de complexiteit van de netwerken waar de Cyberoam UTM onderdeel van uitmaakt blijft toenemen. Voor resellers die netwerk security in hun portfolio hebben en daar serieus werk van maken is de certificering van medewerkers dan ook een must. Niet alleen voor een vlekkeloze en succesvolle implementatie van Next-Gen UTM firewalls, maar eveneens is de certificering van belang voor het behalen van een bepaalde Cyberoam Partner status conform het Cyberoam Partner Programma. Deze uitgebreide kennis van de Cyberoam Partner werkt direct in het voordeel van iedere organisatie die kiest voor een van de beste security oplossingen in de huidige markt”.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security