MxAnalytics beschikbaar voor alle single lens-modellen van Mobotix
30-06-2015 | door: Witold Kepinski

MxAnalytics beschikbaar voor alle single lens-modellen van Mobotix

Mobotix heeft alle MxAnalytics-functies ook beschikbaar gemaakt voor single lens-modellen. Daarmee is het mogelijk om personen te tellen die zich in verschillende richtingen door gangen bewegen. Verder kan men eenvoudig heatmaps maken, waarop gebieden met de hoogste bewegingsactiviteit worden weergeven. Deze statistische gegevens zijn dagelijks of wekelijks automatisch per e-mail door de camera te verzenden, om bijvoorbeeld te gebruiken voor de analyse van het gedrag van mensen in winkels.

De gratis software (MX-V4.3.2.68) is voor alle single lens-modellen beschikbaar, waaronder de gunstig geprijsde Indoor-camera’s (i25, c25, p25). Daardoor krijgt klanten een compleet 5 megapixel hemisferisch camerasysteem. Inclusief analysesoftware, opnamesoftware voor het beheer van terabyte-opnamen op NAS-systemen en alle andere camerafuncties van Mobotix, zoals MxActivitySensor en het automatisch opnemen en verzenden van berichten op basis van gebeurtenissen.

MxAnalytics is gratis videosoftware, die via www.mobotix.com/Support/Software-Downloads te downloaden is. Deze versie is bovendien geschikt voor het updaten van alle bestaande single lens-modellen.

Technische informatie

Mobotix geeft advies over de wijze waarop de beste resultaten met MxAnalytics te behalen zijn. Deze zijn te vinden in de brochure 'Compact Guide: MxAnalytics', die op Support/MX Mediatheek/Compact Guides te downloaden is.

Alle Mobotix-camera’s zijn gebaseerd op het decentrale concept. De opnamen worden intern (SD-kaart), extern (USB) of via het netwerk op een NAS opgeslagen. 

Daardoor zijn er tot zo'n 10 keer meer camera’s per server aan te sluiten, dan bij centrale systemen. Bovendien zijn er geen extra computers of software vereist.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security