Venafi krijgt 39 miljoen dollar kapitaalinjectie
01-07-2015 | door: Witold Kepinski

Venafi krijgt 39 miljoen dollar kapitaalinjectie

Venafi, patenthouder van het Immuun Systeem voor het Internet en speler op het gebied van Next-Generation Trust Protection, maakt bekend dat het drie nieuwe investeerders aan boord heeft gehaald, die samen met de reeds bestaande investeerders additioneel voor 39 miljoen dollar investeren in Venafi om de verdere groei van de onderneming te financieren.

De financieringsronde wordt geleid door QuestMark Partners. Intel Capital en Silver Lake Waterman zijn eveneens nieuwe investeerders.

De extra kapitaalinjectie van de venture capitalists is bedoeld om het gepatenteerde Venafi Trust Protection Platform verder te ontwikkelen en het aantal klanten in de beursgenoteerde multinationals en overheidsinstellingen segmenten wereldwijd (Global 5000) versneld uit te breiden.

Venafi is het Immuun Systeem voor het Internet en beschermt multinationals en overheden uit de Global 5000 tegen cybercriminelen. Door cryptografische sleutels en digitale certificaten te beschermen, wil Venafi de digitale samenleving bescheremen tegen cyvercrime.

WK

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security