Good Technology beveiligt Apple Watch e-mail- en samenwerking-apps
01-07-2015 | door: Witold Kepinski

Good Technology beveiligt Apple Watch e-mail- en samenwerking-apps

Good Technology, speler in mobiele beveiliging, kondigt aan dat Good Work, de beveiligde e-mail en samenwerkingsapplicatie, beschikbaar is voor de Apple Watch. Good Work for Apple Watch biedt zakelijke gebruikers gemak en productiviteit op de smart watch. Tegelijkertijd geeft het IT de controle om deze nieuwe devices te beheren. De app is vanaf nu beschikbaar in de iTunes app store.

Good Work for Apple Watch biedt een rijkere app-ervaring door voort te bouwen op de eerder geïntroduceerde e-mail- en kalendernotificaties. De nieuwe opties omvatten het inzien van nieuwe/ongelezen e-mailaantallen en details over een geplande afspraak. Met de app kunnen gebruikers e-mails op het horloge lezen en handelingen doen zoals het verwijderen, ‘flaggen’ of markeren van (on)gelezen e-mails door eenvoudig aan te klikken. Ze kunnen ook door de dagelijkse afspraken scrollen met een gedetailleerder inzicht, waaronder de weergave van een foto van de organisator en alle notities van de vergadering.

“Om het gebruik van mobiele devices in organisaties mogelijk te maken moet data op alle devices, zoals smartphones, tablets of wearables, beveiligd en toegankelijk zijn”, aldus Michael Maas, VP EMEA North bij Good Technology. “Met de Good Work-app voor Apple Watch breiden we onze leidende positie op het gebied van wearables verder uit. Het verbetert de productiviteit van medewerkers en biedt IT tegelijkertijd complete beleidscontroles.”

Good update beleidscontroles in het Good Dynamics® Secure Mobility Platform met deze nieuwe app. Op deze manier kan IT wear-your-own-device-programma’s aanpassen aan het beveiligingsniveau dat past bij de organisatie. IT-beheerders kunnen eenvoudig notificaties (de)activeren en de Good Work-app inzien via een eenvoudige web-gebaseerde beheerconsole. Voor organisaties die mobile device management (MDM)-beleid implementeren op devices, ondersteunt Good ook de nieuwe ‘Apple Watch wrist detection restriction’.

Terug naar nieuws overzicht
Mobility