Witold Kepinski - 09 juli 2015

BRIGHT & CLOUDY 2015: HET IT-SECURITY EVENT 2015

Alles is meer dan ooit verbonden met elkaar. We spreken niet langer van ICT. Maar zonder ICT is ondernemen onmogelijk. Onze IT-systemen zijn verbonden en maken het mogelijk op?een efficiënte en effectieve manier te ondernemen.

Echter wordt de ICT minder zichtbaar en meer specialistisch. Meer doen met minder resources tegen lagere kosten. Daarnaast zijn we kwetsbaarder dan ooit voor bedreigingen als cybercrime. En per 1 januari 2016 maakt de nationale- en Europese wetgever met de nieuwe wetgeving – meldplicht datalekken - een inhaalslag. De verantwoordelijkheid voor adequate bescherming wordt hoofdelijk bij de bestuurder neergelegd.

BRIGHT & CLOUDY 2015

ON2IT organiseert 22 september te Fort Voordorp haar jaarlijkse visie evenement Bright & Cloudy, met toonaangevende keynote sprekers:

Neelie Kroes, ambassadeur StartUp Delta en voormalig eurocommissaris

John Kindervag, VP Security & Risk Forrester Research

Anne-Wil Duthler, VVD-senator

Davis Hake, voormalig cyber security specialist van het Witte Huis

VP’s visionaire enterprises Palo Alto Networks, Nutanix en VMware 

SECURE BUSINESS INFRASTRUCTURE 

Bright & Cloudy schetst het nieuwe secure IT-landschap voor de komende jaren. Tijdens deze dag tonen wij u hoe u de uitdagingen van dit tijdperk - de economische revolutie genaamd - kunt overwinnen en uw business kunt versnellen. Thema's die deze dag aan bod komen zijn o.a.:

Welcome to the era of Invisible Infrastructure

ICT als katalysator voor groei: Interview met Neelie Kroes

Cybercrime 3.0: De crimineel van morgen?

Zero Trust: Het nieuwe wapen tegen cybercrime?

Nieuwe EU wet- en regelgeving: De wet boven compliancy

Het security event dat u als IT-en Executive management niet mag missen! How Prepared Are You? Check Bright & Cloudy voor het volledige programma. Check Bright & Cloudy voor het volledige programma.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!