Ireckon wint Microsoft Government Solution Partner of the Year Award
09-07-2015 | door: Witold Kepinski

Ireckon wint Microsoft Government Solution Partner of the Year Award

Ireckon doet het goed bij Microsoft. De softwarespecialist was vorige maand al op wereldwijd niveau een van de finalisten van de CityNext Partner of the Year Award van Microsoft. Ditmaal winnen ze lokaal en zijn ze Solution Partner of the Year met hun oplossingen op het gebied van watermanagement.

Burger staat centraal

De uitreiking van de prestigieuze award vond plaats in Almere Haven. Ireckon was deze avond genomineerd in twee van de vijf categorieën: Innovater en Solution Partner of the Year. Mededirecteur van Ireckon Mark Voermans nam de award in ontvangst: “Dit is zeker een mooie erkenning voor onze innovatieve softwareoplossing in watermanagement. Naast kostenbesparing en inzicht voor de overheid staat de burger centraal, want met ons systeem Waterakkers kunnen overstromingen en andere calamiteiten worden voorkomen.”

Bij de Microsoft Government Partner Awards staan alle Microsoft-partners centraal die zich het afgelopen jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de Nederlandse lokale overheidsmarkt. Het project Waterakkers van Ireckon werd door de organisatie beoordeeld op innovativiteit, overheidsmarktimago, licentiebeïnvloeding, samenwerking met Microsoft, markt- en klantbeleving en referenties.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software
Software