Witold Kepinski - 10 juli 2015

ACA kiest voor HP Helion CloudSystem

ACA kiest voor HP Helion CloudSystem zodat klanten van ACA Fashion Software gaan IT-kosten besparen. ACA Fashion Software levert gespecialiseerde applicaties aan meer dan 1.000 fashion retailers en producenten in Europa.

ACA’s geïntegreerde software voor point-of-sale informatie, inventaris, klantmanagement, prijzen, opslag en bevoorrading, moet voor een innovatieve winkelervaring zorgen waardoor het winkelend publiek blijft terugkomen. "Het nieuwe application delivery model is gebaseerd op HP Helion CloudSystem en zorgt dat ACA betere service kan leveren tegen lagere kosten. Onze klanten zijn zeer bekwame retailers die geen tijd of interesse hebben om een IT-expert te worden”, aldus Patrick van den Bosch, cloud en technologie manager van ACA Fashion Software. “Door onze nieuwe HP Helion cloudoplossing wordt een serverroom aan klantzijde vervangen door een desktop computer en betalen ze een vast maandelijks bedrag voor hardware kosten en onderhoud. Dit maakt het tot een enorm populaire service. Onze huidige infrastructuur was al gebaseerd op HP ProLiant servers, zowel voor onze klanten als ons eigen datacenter. Daarom kiezen wij voor het HP Helion portfolio met hybrid clouddiensten. Uit onze tests blijkt dat het beter is om één leverancier en één oplossing te kiezen. Als er dan problemen zijn is er één aanspreekpunt voor de ondersteuning.”

3PAR

ACA heeft met behulp van HP Helion CloudSystem Enterprise technologie zijn eigen cloudomgeving gebouwd die gebaseerd is op HP Converged Infrastructure hardware – HP ProLiant BL 460 Server Blades in een HP BladeSystem c7000 Enclosure, HP 3PAR F400 Storage, HP Virtual Connect FlexFabric en HP 5400 zl2 Switch Series. Nu kan ACA sneller en met minder onderbrekingen de server- of storagecapaciteit leveren wanneer klanten behoefte hebben aan uitbreiding.

Waar ACA voorheen de gebruiker fysiek moest bezoeken om nieuwe hardware toe te voegen, dat soms wel twee weken kon duren, zorgt HP Helion CloudSystem ervoor dat wijzigingen op afstand binnen één werkdag kunnen worden doorgevoerd, aldus Van den Bosch. "De flexibiliteit en schaalbaarheid van de nieuwe HP cloudinfrastructuur vermindert de totale IT-kosten voor klanten van ACA doordat ze slechts betalen voor het daadwerkelijke gebruik. Hierdoor vallen de totale kosten tussen 10 en 20 procent lager uit. Tevens helpt de HP 3PAR Thin Suite toolset ACA met de efficiëntie van zijn storagesysteem en het maximaliseren van de capaciteit zonder overprovisioning."

“ACA was op zoek naar een manier om zijn concurrentievermogen en bereik te vergroten”, aldus Martin Olij, Business Manager Compute bij HP. “Buiten het vergroten van de IT-efficiëntie en de ontwikkeling van een voorspelbaar en beheersbaar model voor toekomstige groei, biedt HP een nieuwe manier om compute middelen in te zetten en storagecapaciteit toe te voegen. Hierdoor wordt de complexiteit in de klantomgeving weggenomen.”

WK

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!