Executive People benadrukt duurzame kanten van ICT in samenwerking met Property.NL
10-07-2015 | door: Marco van der Hoeven
Deel dit artikel:

Executive People benadrukt duurzame kanten van ICT in samenwerking met Property.NL

Executive People, het toonaangevende platform voor C-level executives die zich op strategisch niveau bezighouden met ICT, gaat zijn activiteiten uitbreiden met een informatieve bijeenkomst over duurzaam vastgoed. Samen met PropertyNL, het toonaangevende platform voor commercieel vastgoed, en de Enterprise Summit zal in het najaar de eerste Property IT Summit georganiseerd worden. Deze vindt plaats op 19 november in The Edge in Amsterdam, het meest duurzame kantoorgebouw van Nederland dat bol staat van de slimme ICT-toepassingen.

Deze eerste Property IT Summit ontrafelt de geheimen van de kruisbestuiving tussen vastgoed en ICT, in de zogenoemde connected buildings. Innovatie is essentieel wanneer we gebouwen duurzamer willen maken. ICT biedt vele kansen voor gebouweigenaren en ontwikkelaars om een duurzaam gebouw te maken dat aantrekkelijk is voor de huurder. Een voorbeeld van innovatie is dat ieder gebouw een eigen app krijgt waarin gebruikers kunnen aangeven waar ze zijn, welke werkplek ze willen hebben en waarmee ze ook nog de lichtinval op de werkplek kunnen bedienen. Ook is het binnenkort mogelijk om de smart watch van bezoekers bij binnenkomst van het gebouw te herkennen en krijgt deze toegang tot een reeks van diensten.

Meer informatie over het programma volgt in september. Heeft u interesse om de eerste Property IT Summit bij te wonen of inhoudelijk bij te dragen aan programma, neem dan contact op met Rob de Kleijnen [email protected]

Bekijk hier een video over The Edge

Terug naar nieuws overzicht