Wouter Hoeffnagel - 14 juli 2015

Insight en Kaseya gaan samenwerking aan rond IT-managementoplossingen

IT-reseller Insight gaat een samenwerkingsovereenkomst aan met Kaseya, leverancier op het gebied van cloud-gebaseerde IT-systeembeheer- en security-software. De oplossingen van Kaseya worden geïntegreerd in het productportfolio dat Insight aan managed service providers levert.

De oplossingen van Insight helpen managed service providers de verschillende softwaresystemen die ze hun klanten bieden binnen één centraal platform te beheren. Ook kunnen hostingpartijen bijvoorbeeld periodieke rapportages van hun licentiegebruik maken voor softwareleveranciers. Insight stelt als reseller een derde van de wereldwijde hostingmarkt in handen te hebben en is daarmee marktleider.

De strategische samenwerking tussen Insight en Kaseya begint in Nederland en wordt later uitgebreid naar de rest Europa. Nederland loopt voorop op cloudgebied: de adoptie van cloudoplossingen is hoog en de markt ontwikkelt zich snel verder. Dat maakt ons land het een ideaal startpunt. Insight is de voornaamste reseller in Nederland die Kaseya-oplossingen aan managed service providers biedt.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!