Witold Kepinski - 15 juli 2015

ICT2016: kansen voor de ondernemer

Een van de kerntaken van brancheorganisatie ICTWaarborg is ondernemers mogelijkheden te bieden hun kansen in de ICT-markt te vergroten. Met dat doel wordt op 17 september het congres ICT2016 gehouden waarbij bezoekers kunnen kennismaken met de nieuwste en te verwachten ontwikkelingen.

Alleen door voortdurend in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen is de ondernemer verzekerd van succes. Dat geldt vooral in de ICT-branche, waarbij de ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Nieuwe technieken, introductie van gadgets en veranderende visies.

Daarom organiseert ICTWaarborg ICT2016. Tijdens dit congres komen de nieuwste ontwikkelingen voor de ICT-branche aan bod, waarmee de ondernemer rekening moet houden. Inclusief het antwoord op de vraag hoe hij hierop het best kan inspelen.

Welke kansen zijn er voor ICT-bedrijven in 2016? Wanneer kies je als organisatie bijvoorbeeld voor oplossingen in de Cloud? Heeft dat dan direct consequenties voor het IT-management, de IT-afdeling of de automatiseringspartner? Hoe kun je alle informatie beveiligen? Het congres ICT2016 heeft het antwoord voor de ondernemer!

Dagvoorzitter van ICT2016 is recht-door-zee-interviewer Sven Kockelmann. Sprekers zijn Richard van Hooijdonk (trendwatcher – inspirational speaker), Hans van der Meer (Microsoft), Pim Volkers (Fox-IT), Tessa Holzenbosch (Director Digital World GfK), Peter Kager (ICTRecht) en Diederik de Kruijff (ICTWaarborg).

Voor ICT2016 zijn 400 plaatsen beschikbaar. De belangstelling is groot, dus wie aan het congres wil deelnemen moet zich snel aanmelden. ICT'ers die meer willen weten over ICT2016 of zich willen aanmelden kunnen terecht op de website www.ict2016.nl of direct contact opnemen met ICTWaarborg: 088 - 77 300 73 of info@ictwaarborg.nl

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!