Witold Kepinski - 21 juli 2015

Wouter Fokke wordt Sales District Manager voor EMC Data Protection Solutions (DPS)

EMC Nederland heeft Wouter Fokke benoemd tot Sales District Manager voor zijn Data Protection Solutions-portfolio (DPS) in Nederland. In deze rol is Wouter verantwoordelijk voor de commerciële resultaten van de Data Protection-divisie binnen EMC Nederland.

Wouter (38) werkt al een aantal jaar bij EMC, onder andere als Enterprise Account Executive. Hiervoor was hij onder andere werkzaam bij SAP en Exact Software in diverse sales- en management-functies.

Digitalisering

Wouter Fokke over zijn benoeming: “Uit onderzoek van EMC blijkt dat dataprotectie bij veel organisaties, ook in Nederland, nog steeds niet de aandacht krijgt die het verdient. De impact wanneer iets fout gaat is groot en dankzij de razendsnelle digitalisering wordt die impact alleen maar groter. De EMC Federatie (EMC, VMware & Pivotal) is perfect gepositioneerd om bedrijven te faciliteren bij de overstap naar het derde platform van IT. Gegevensbeveiliging speelt een belangrijke rol bij deze verschuiving. Het is zaak zowel de huidige applicaties als nieuwe diensten en applicaties van het derde platform te kunnen ondersteunen. Het is een prachtige uitdaging klanten hiermee verder te helpen. Ik verheug me er zeer op deze taak in mijn nieuwe rol samen met mijn team uit te gaan voeren.”

“De hoeveelheid gegevens groeit enorm snel en die data wordt op steeds meer devices ontsloten. Daarnaast neemt het aantal nieuwe applicaties en apparaten nog steeds toe en is er meer aandacht voor wet- en regelgeving rondom het gebruik van data”, zegt Coen Bos, Country Manager van EMC Nederland. “Het is dus zaak om regie te blijven voeren over waar de data staat en wat er mee mag gebeuren. EMC heeft de middelen in huis om bedrijven daarbij te helpen. Ik heb er alle vertrouwen in dat Wouter onze strategie en toegevoegde waarde met zijn team kan en zal overbrengen op onze klanten en prospects. Zijn benoeming is een bevestiging van het goede werk dat hij reeds voor EMC heeft verricht.”

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!