Zycko komt met nieuw trainingsprogramma voor KEMP

22-07-2015 | door: Jeroen Bordewijk

Zycko komt met nieuw trainingsprogramma voor KEMP

Zycko breidt zijn trainingsprogramma voor KEMP Technologies in Nederland en België uit met 'Advanced' trainingen. De internationaal opererende gespecialiseerde IT-distributeur is al langere tijd ‘Authorized Trainingspartner' van KEMP.

“Al eerder gaven wij de Certified Engineer trainingen van KEMP in Nederland en daar komen nu de Advanced technisch-inhoudelijke trainingen bij”, vertelt Arthur de Klerck, regional sales manager van Zycko Benelux. "Ook voegen we de mogelijkheid toe om trainingen in België te volgen." Volgens De Klerck zijn de eerste reacties van KEMP en z'n partners positief: "Zowel KEMP als z'n partners hadden behoefte aan een partij die hun technische LoadMasterkennnis vergroot.”

Zycko heeft gemerkt dat veel bedrijven kritisch blijven bij een juiste prijs-prestatie verhouding voor investeringen in Loadbalancers en application delivery toepassingen. "Gelukkig heeft KEMP hiervoor het juiste brede en schaalbare portfolio en is Zycko erg behulpzaam en flexibel in haar logistieke proces om samen met haar partners bedrijven goed te adviseren en te helpen”, vertelt Jerry Gopal, sales manager voor KEMP in de Benelux.

Terug naar nieuws overzicht