Redactie - 24 juli 2015

Partnership Exact, Eshgro en HP uitgelicht tijdens Exact Live 2015

Partners Eshgro en HP nemen als platina sponsors gezamenlijk deel aan Exact Live 2015. Voor Eshgro is deze editie van het jaarlijkse evenement een extra feestelijke aangelegenheid, want Eshgro is sinds kort de spil achter Exact Private Cloud.

Exact Private Cloud kiest voor platform Eshgro

Exact heeft ervoor gekozen haar Private Cloud te laten landen op het platform van Eshgro en HP omdat zij de hoogste continuïteitsgarantie voor business applicaties in de Cloud kunnen bieden. Private Cloud is een afgeschermd en beveiligd computerplatform waarin een beperkt aantal personen gebruikmaakt van infrastructuur en bedrijfsapplicaties.

Gebruikers van Exact kunnen hun Exact applicaties nu niet alleen makkelijker afnemen in de Cloud, zij kunnen deze applicaties ook integreren met Office365 en andere bedrijfsspecifieke applicaties op het Cloud platform van Eshgro. Daarnaast zijn er hybride oplossingen mogelijk waarbij lokale en online diensten gecombineerd aangeboden kunnen worden.

Samenwerking Exact, Eshgro en HP op Exact Live 2015

De samenwerking tussen Exact, Eshgro en HP zal op het Exact Live 2015 event in de spotlight worden gezet. Op Exact Live draait alles om the Next Big Thing. Met grote namen als Humberto Tan en Jacqueline Smit, tientallen sessies, workshops en trainingen worden bezoekers geïnspireerd The Next Big Thing te ontdekken en te realiseren.

Bezoekers van het Exact Live Event kunnen de stand van Eshgro en HP bezoeken. Ook is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een aantal informatieve sessies die Eshgro in samenwerking met HP organiseert. Het thema hiervan is:‘Business apps in de Cloud: valkuilen en de echte business value’. Tijdens deze kennissessie wordt er gediscussieerd over de uitdagingen die Cloud met zich mee brengt en kan de waarde van Cloud voor de eigen business berekend worden.

Duurzaam partnership HP en Eshgro sinds 2008

Het sterke partnership tussen HP en Eshgro vormt sinds 2008 de basis voor een innovatieve samenwerking. HP heeft Eshgro wereldwijd als 1e partner benoemd binnen het Partner One Service Provider Programma waarna de ‘Infrastructure As A Service’ dienstverlening tussen beide partijen is gelanceerd.

Eshgro en HP hebben daarnaast samen een unieke drie-partijenovereenkomst gesloten, waarbij HP garant staat voor de continuïteit van de Cloud diensten. Mede door het HP partnership doen klanten van Eshgro samen meer dan een miljard euro omzet met de applicaties die zij op het Cloud platform uitvoeren.

Inschrijven Exact Live 2015

Exact Live 2015 vindt plaats op 14 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. Schrijf u in, bezoek onze stand en win mooie prijzen! Meer informatie? Bekijk www.exactlive.nl

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!