Witold Kepinski - 24 juli 2015

Trend Micro Deep Security nu beschikbaar op Microsoft Azure Marketplace

Trend Micro, specialist op het gebied van beveiligingssoftware, kondigt aan dat zijn cloud- en datacenter-platform Trend Micro Deep Security vanaf nu beschikbaar is op de Azure Marketplace, een online store die applicaties en diensten levert voor gebruik op Microsoft Azure.

Deep Security biedt geautomatiseerde cloud-beveiliging voor Azure-workloads. Het beschermt tegen aanvallen op het netwerk (intrusion detection and prevention -IDS/IPS), voorkomt malware op cloud-workloads (anti-malware) en toont verdachte wijzigingen in workload-configuraties (file integrity monitoring). Deep Security automatiseert de provisioning van workload-aware beveiliging voor snelle bescherming van virtuele machines tegen kwetsbaarheden in software zoals Shellshock en Heartbleed.

“Onze oplossingen maken de implementatie en het beheer van beveiliging efficiënt en eenvoudig voor DevOps- en SecOps-teams die in de cloud werken”, zegt Tonny Roelofs (foto), Cloud Business Development & Strategic Alliances Manager bij Trend Micro in Nederland. “Door het aanbod van Deep Security via de Azure Marketplace kunnen Azure-gebruikers cloud workload-beveiliging net zo eenvoudig aanschaffen als de cloud-infrastructuur die ze willen beschermen. Het is een uitbreiding op de beveiliging die door Azure wordt geboden. Deze bescherming stelt organisaties in staat beter te voldoen aan de gedeelde security-verhogende verantwoordelijkheden, waaronder compliancy-vereisten zoals PCI en HIPPA.”

Kijk voor meer informatie over de oplossingen van Trend Micro voor Microsoft Azure op http://azure.trendmicro.com of bezoek het Trend Micro Partner Event "The Cloud: Need for Speed".

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!