Redactie - 30 juli 2015

Programma LeaseWeb Texel Airshow is rond

De grootste airshow van Nederland, de LeaseWeb Texel Airshow, heeft voor aanstaande zaterdag het programma compleet. Vliegdemonstraties zullen onder andere worden verzorgd door de Royal Jordanian Falcons, de Belgische F-16 demo, de Red Devils en een Nederlandse Apache.

Leaseweb is sponsor van de airshow. Het programma op zaterdag 1 augustus wordt aangevoerd door een demonstratie van de demo F-16 van de Belgische Luchtmacht. Vanuit België komen ook de Red Devils voor een demontratie. Uit Jordanië komen de Royal Jordanian Falcons, specialisten als het gaat om choreografie en manoeuvres.

Ook komen twee gevechtshelikopters van de Tsjechische luchtmacht naar de LeaseWeb Texel Airshow. Zij laten zien dat het nog een hele kunst is om met tonnen aan Russische makelij stil te hangen in te lucht. Onze eigen Nederlandse Apache demo helikopter voert een soortgelijke exercitie uit, waarbij veelvuldig gebruik wordt gemaakt van lichtkogels. Texeltours verzorgt met pendelbussen het vervoer tussen de Texelse boot en Texel Airport. Een retourticket kost 6 euro per persoon en kan via pinnen betaald worden bij Texeltours op de veerhaven van Texel.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!