D-Link wil beveiligingsinstallateurs extra ondersteuning bieden
03-08-2015 | door: Jeroen Bordewijk

D-Link wil beveiligingsinstallateurs extra ondersteuning bieden

D-Link wil beveiligingsinstallateurs extra ondersteuning bieden met het Smart Installer-programma en de Vigilance-cameraserie. Ook wil D-Link installateurs helpen verder te groeien.

Het nieuwe Smart Installer-programma moet beveiligingsinstallateurs helpen maximaal te profiteren van de groeiende markt, aldus D-Link. Het programma wordt aangevuld met de nieuwe Vigilance -serie beveiligingscamera’s. Die moet installateurs een betaalbare en praktische optie bieden voor hun klanten. De vraag naar beveiligingscamera’s met een goede beeldkwaliteit blijft volgens D-Link toenemen. D-Link verwacht dat de wereldwijde markt voor IP-gebaseerde videobeveiligingsapparatuur dit jaar groeit met meer dan 19 procent.

Beveiligingsinstallateurs willen volgens D-Link op deze vraag inspelen met veelzijdige en betrouwbare technologie, die bovendien goede winstmarges en prijsvoordelen biedt. Het Smart Installer-programma van D-Link moet installateurs in staat stellen om hun winstmarges te verhogen met behulp van een aantal voordelen, zoals concurrerende prijzen, geregistreerde deals, verkoophulpmiddelen, training en speciale ondersteuning. Installateurs die deelnemen aan het Smart Installer-programma krijgen van D-Link toegang tot de voordelen via een exclusieve online portal en worden ondersteund door een speciaal accountteam dat hen kan adviseren over prijzen of technische vragen.

Deze installateurs kunnen ook concurrentievoordelen behalen met de nieuwe Vigilance-cameraserie. De serie bestaat uit vijf modellen voor binnen en buiten, uiteenlopend van universele camera’s tot modellen met een extra hoge resolutie voor risicogebieden. De camera’s kunnen worden geïnstalleerd in elke woon- of bedrijfsomgeving, inclusief kantoren, fabrieken en restaurants. Ze zijn volgens D-Link compatibel met alle belangrijke standaarden, zodat ze kunnen worden aangesloten op andere, reeds aanwezige systemen.

Terug naar nieuws overzicht
Security