Mark Ring en Johan Beuk aan de slag bij Trend Micro
11-08-2015 | door: Witold Kepinski

Mark Ring en Johan Beuk aan de slag bij Trend Micro

Trend Micro, specialist op het gebied van beveiligingssoftware, blijft groeien in Nederland en breidt zijn team uit met twee nieuwe account managers. Mark Ring en Johan Beuk versterken het team om Trend Micro’s groeiambities in de financiële sector en bij lokale overheden waar te maken.

Mark Ring (foto) is aangesteld als Regional Account Manager Local Government. In deze functie legt hij zich toe op het aantrekken van new business en het versterken van de strategische relatie met bestaande klanten bij lokale overheden. Ring heeft ruim tien jaar ervaring op het gebied van sales bij grote en middelgrote IT-organisaties. Eerder werkte hij bij AAC Cosmos, Detron en Centric.

Johan Beuk start als Regional Account Manager Finance & Insurance bij Trend Micro. Beveiliging van het datacenter, de cloud en bescherming tegen gerichte aanvallen staan op de agenda van elk financieel bedrijf. Trend Micro is specialist in het optimaal beveiligen en waarborgen van de bedrijfskritische IT processen binnen deze sector. In zijn rol is hij verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van deze positie van Trend Micro binnen de financiële sector en het verzekeringswezen. Beuk heeft ruime ervaring binnen de IT-sector en werkte onder meer bij Cisco, Telindus en Verizon.

Patrick Dalvinck, Vice President Continental Europe bij Trend Micro: “We zijn verheugd dat we deze twee professionals aan ons Nederlandse team hebben kunnen toevoegen. Lokale overheden en organisaties in de financiële sector staan al jaren voor de uitdaging hun kritische bedrijfsgegevens optimaal te beschermen, maar ook toegankelijk te houden voor hun medewerkers. Daarnaast worden deze bedrijven steeds vaker doelwit van gerichte aanvallen. De virtualisatie- en cloud security-markt blijft groeien en dat biedt grote kansen voor Trend Micro. Met de uitbreiding van deze twee ervaren specialisten, zijn we klaar om de verdere groei van Trend Micro ook in 2015 voort te zetten.

WK

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security