NBrIX wordt HP PartnerOne Service Provider

NBrIX wordt HP PartnerOne Service Provider

14-08-2015 | door: Witold Kepinski

NBrIX wordt HP PartnerOne Service Provider

Datacenter NBrIX uit Tilburg is nu HP PartnerOne Service Provider. De prettige samenwerking en de snelle ontwikkelingen in de cloud hebben het partnership in een stroomversnelling gebracht, aldus Erik Kamps (foto), CEO van NBrIX: “Dankzij de samenwerking met een professionele en innovatie partij als HP zijn we in staat om een geweldige kwaliteit te leveren. Het is een eer om één van de eerste spelers in Europa te zijn die HP Helion OpenStack draait.”

Marco Lesmeister (Country Manager Channel & SMB bij HP): “HP heeft gekozen voor een strategie waarbij partners via een open standaard cloud diensten aan klanten bieden. Hierdoor wordt de klant niet gedwongen van een bepaalde leverancier af te nemen, maar houdt steeds de keuze in eigen hand. De samenwerking met NBrIX maakt het mogelijk om onze gezamenlijke klanten een zeer betrouwbare cloud dienst te bieden op Nederlandse bodem.”

Het partnership tussen beide partijen maakt het mogelijk om vanuit Nederland een private cloud dienst aan te bieden. Gezien de wet- en regelgeving omtrent de opslag van persoonsgegevens is het voor veel bedrijven noodzakelijk om informatie op te slaan op eigen grondgebied. NBrIX en HP spelen hierop in door het aanbieden van een private cloud dienst vanuit het datacenter in Tilburg, aldus Kamps. "Dankzij de stabiliteit van HP en de flexibiliteit van NBrIX wordt op een veilige manier de private cloud as a service aangeboden. HP Helion OpenStack maakt het mogelijk om vanuit één portal zowel de private als de public cloud te managen. NBrIX’ co-locatiemogelijkheid maakt het mogelijk om geleidelijk over te stappen van een on premise IT-omgeving naar de cloud. Deze aanvullende diensten, maken de samenwerking tussen de partijen NBrIX en HP zo krachtig."

Om een duidelijk beeld te geven van de dienst die de twee partijen gezamenlijk leveren, heeft NBrIX een animatiefilm laten maken.

WK

Terug naar nieuws overzicht
Cloud