Redactie - 13 augustus 2015

IT Talent College Security editie

IT Talent College is hét online kennisplatform voor de IT liefhebber: studenten, starters en doorgewinterde IT’ers zowel nationaal als internationaal. Op het online platform zijn inhoudelijke colleges (max. 15 min) terug te vinden gegeven door gave (internationale) sprekers. Elk IT Talent College staat een ander IT onderwerp centraal. De colleges worden gerealiseerd door opnamedagen. In het najaar zijn er 3 opnameavonden gepland:

  • IT Talent College Security - 28 september

  • IT Talent College Development - 9 november

  • IT Talent College Big Data - 14 decembe

  • De aankomende avond staat in het teken van IT Security met gave sprekers uit het Amerika en Nederland. Zo wordt in het college van excentrieke hacker John Draper a.k.a. Captain Crunch ingegaan op het concept van phone phreaking, waarmee hij zijn bekende bijnaam kreeg. Jornt van der Wiel, Security researcher van Kaspersky Lab Benelux zal een kijkje in de keuken geven van het onderzoek naar Carbanak, de grootste digitale bankroof van de wereld. David Schrooten, de student uit Spijkenisse en vermeende creditcard hacker, zal praten over zijn vervolgingsproces en de inhoud van zijn aankomende boek. De avondgasten worden bijgestaan door een mystery guest..

 

Locatie

Een gigantische projectiewand met een afmeting van 20m x 2,8m en een resolutie van 5500*768 aangelicht door 6 short throw beamers zorgt ervoor dat de presentaties nog beter uitkomen. Een lust voor het oog! CitySense (St. Jacobsstraat 12, 3511 BS Utrecht) is op loopafstand van Utrecht Centraal en er zijn parkeermogelijkheden in parkeergarage Paardenveld.  

 

Programma

18.30 - 19.00 uur Inloop en registratie

19.00 - 19.15 uur Welkom door host

19.15 - 20.15 uur Talk Jornt van der Wiel

20.15 - 21.00 uur Borrel

21:00 - 21:20 uur Talk David Schrooten en mystery guest

21.20 - 21.45 uur Talk John Draper

21.45 - 22.00 uur Q&A

De inloop van de opnameavond is van half 7 tot 7 uur. Informatie over de bereikbaarheid van CitySense met auto en openbaar vervoer vind je hier: http://www.citysense-utrecht.nl/citysense/bereikbaarheid/

Up to date informatie over de sprekers, het programma en het concept zijn te vinden op onze website www.ittalentcollege.co

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!