Wouter Hoeffnagel - 20 augustus 2015

Gøran Andersson van Odin vertelt hoe Copaco ISV’s kan helpen groeien

Op donderdag 8 oktober aanstaande organiseert Copaco het Copaco Cloud Event 2015. Op dit channel event worden bezoekers bijgepraat over de ontwikkelingen in de IT-markt en op het gebied van cloud computing in het bijzonder. Gøran Andersson, Director of ISV Market development bij Odin, vertelt op het event samen met Rick van den Hoogenhof van Copaco over het onder de aandacht brengen van bruikbare oplossingen onder de eindgebruikersdoelgroep.

Copaco deelt vanuit het thema ‘Challenge the Future Together’ op het Copaco Cloud Event 2015 samen met leveranciers de visie en strategie. Bezoekers worden bijgepraat over de diverse partnerprogramma’s, de nieuwste productinnovaties en mogelijkheden op het gebied van cloud computing.

Gøran Andersson
Op het event komt onder andere Gøran Andersson, Director of ISV Market development bij Odin, aan het woord. Als software ontwikkelaar wilt u zich vooral concentreren op het ontwikkelen van bruikbare oplossingen. Maar hoe kunt u deze oplossingen onder de aandacht brengen onder uw doelgroep met eindgebruikers. Samenwerken met partners is hierbij uiteraard een goede optie, maar het bouwen en onderhouden van een partnernetwerk kost veel tijd en geld. Tijdens een break-out sessie geeft Gøran Andersson samen met Rick van den Hoogenhof van Copaco u inzicht in de wijze waarop Copaco uw distributiestrategie kan versterken en hoe zowel het Copaco partnernetwerk als het 2tCloud platform u kunnen helpen bij het realiseren van uw doelstellingen.

U kunt op het Copaco Cloud Event 2015 sessies bezoeken van onder andere 2tCloud, Copaco Professional Services, Dell, HP, IBM, Intel, EMC, Lenovo en Microsoft. De plaatsen per sessie zijn op het event beperkt. Inschrijven kan via de website van Copaco.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!