Wouter Hoeffnagel - 20 augustus 2015

Aspect Software versterkt channelteam met twee ex-medewerkers van Avaya

Aspect Software heeft Majella Wilkins benoemd tot Channel Sales Director Noord-Europa en Kate Tustin tot Channel Sales Manager Noord-Europa. De twee nieuwe medewerkers starten met een campagne om partners in de regio te werven.

Wilkins en Tustin werken vanuit het Europese hoofdkantoor van Aspect, vlakbij Heathrow, aan de channelstrategie van het bedrijf. Zij richten zich met name op het werven van gespecialiseerde cloudpartners die zowel de mobiele zelfserviceoplossing van Aspect, als de cloud-based oplossing voor customer engagement, Zipwire, leveren. De beide nieuwe medewerkers zijn afkomstig van contactcentertechnologieleverancier Avaya. Hier werkten zij de afgelopen vijf jaar aan het ontwikkelen van het partnerkanaal en het ondersteunen van belangrijke Europese partners.

Ervaring in channelontwikkeling
Majella Wilkins heeft meer dan tien jaar ervaring in channelontwikkeling. Aan leverancierszijde was zij onder andere actief bij 3Com en value-added resellers. Zij was verantwoordelijk voor grote groepen partners, werkte samen met grote system integrators als T-Systems en CSC, en met gespecialiseerde value-added resellers die zich richten op het middensegment en/of specifieke bedrijfstakken. Nu Aspect Software de nadruk meer legt op het leveren van cloudoplossingen via partners krijgt Wilkins de verantwoordelijkheid voor de relatie met de system integrators in Noord-Europa.

Kate Tustin werkte vijftien jaar lang in pre-sales engineering voor kleine en grote resellers en IT-serviceproviders, waaronder Avaya en Cisco. Daarna werkte ze vijf jaar met channelpartners. Zij specialiseert zich nu in het helpen van resellers die de shift willen maken van on-premise naar de cloud. Tustin richt zich bij Aspect op het ontwikkelen van bestaande relaties. Daarnaast gaat zij samen met Wilkins nieuwe partners werven, waarbij ze met name zoeken naar partners die hun customer engagement-portfolio vanuit de cloud willen aanbieden.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!