Wouter Hoeffnagel - 20 augustus 2015

Five 4 U kiest voor social intranet in de cloud

Five 4 U, distributeur van computer hardware en –software van onder andere Apple-producten, heeft een nieuw social intranet geïmplementeerd. Er is hierbij gekozen voor het Cloud Social Intranet van ETTU, dat is gebaseerd op Office 365.

Om de hoeveelheid email te verminderen en informatie centraal beschikbaar te stellen, was Five 4 U op zoek naar een nieuw intranet om informatie te delen. Omdat Five 4 U al gebruik maakte van Microsoft Office 365, was het belangrijk dat het intranet ook via de cloud afgenomen kon worden. Met de keuze voor het cloud Social Intranet van ETTU beschikt Five 4 U over een compleet intranet waarmee bovendien het gebruik en acceptatie van Office 365 door de medewerkers is toegenomen. Het intranet is aangepast aan de huisstijl en wensen van Five 4 U.

Het Cloud Social Intranet maakt gebruik van de standaard functionaliteiten van SharePoint Online en beschikt over intranet functionaliteiten, waaronder corporate- en afdelingsnieuws, social nieuwsfeed, afdelingssites, community sites, vacatures, interne marktplaats en een persoonlijke startpagina.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!