Redactie - 21 augustus 2015

Vliegen met drones op Nextel Partner Event

Nog een kleine vier weken en het Nextel Partner Event staat voor de deur. Op donderdag 17 september worden business partners van Nextel bijgepraat over de huidige, maar ook toekomstige oplossingen van Nextel op het snijvlak van IT en telecom. Voor de 'luchtigheid' stelt Nextel deelnemers in de gelegenheid een test flight te maken met een drone.

Nextel afficheert zich met recht als de distributeur die bruggen bouwt tussen IT en telecom. Het thema van de partnerdag dit jaar is 'Klaar voor de Toekomst'. Anders dan op andere partnerdagen wil Nextel niet alleen focussen op de oplossingen die Nextels leveranciers nú op de markt brengen, maar ook op de oplossingen die eraan zitten te komen. Met welke innovaties zijn Nextels leveranciers momenteel bezig en welke oplossingen zitten in de pipeline? Nextel wil vooral laten zien hoe technologieën en oplossingen op het gebied van IT en telecom op de middellange en lange termijn naar elkaar toe groeien.

Er zijn plenaire presentaties door Ed Jans en Jeff Scipio van Nextel. In 'parallelsessies' presenteren Nextels leveranciers Alcatel-Lucent Enterprise, NEC, Aerohive en Awingu hun oplossingen. Voor de vrolijke noot is tijdens het Partner Event gelegenheid om een test flight te maken met een drone. Aan het einde van de dag kunnen deelnemers bovendien een drone winnen.

Er zijn maximaal 200 plaatsen, dus wees er snel bij. Inschrijven kan via http://www.partner-event.nl/nl-nl/aanmelden.aspx.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!